HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

2019/ 2020 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte eski Eğitim Bir Sen ilçe Başkanı Fedai Kozan’ın Beydağ ’ya tayinin çıkması dolasıyla Ödemiş Eğitim Bir Sen Başkanlığına atanan Ödemiş Anaokulu müdürü Mahmut Altay, yeni Eğitim Öğretim yılının açılışı dolasıyla değerlendirmelerde bulundu.

ALTAY “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Ödemiş Eğitim Bir Sen Başkanı Mahmut Altay, “İlçe Başkanımız Fedai Kozan’ın Beydağ ilçesine tayini çıkması nedeniyle genel merkezimizin onayı ile Ödemiş Eğitim Bir Sen Başkanlığına atanmış bulunuyorum.  Öncelikle yereldeki eğitim sorunlarımızın çözümü için hep birlikte mücadele edeceğiz. Ödemişte eğitim gören çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi ortamlarda yetişmeleri için var gücümüzle çalışacağız. İstişareyi ön planda tutup, sorunlarımıza birlikte çözüm üreteceğiz. Tüm Kamu kurum ve kuruluşları, STK lar, dernek ve vakıflar ile işbirliği içerisinde çocuklarımızı, gençlerimizi nasıl güzel yetiştirebilirizin mücadelesini vereceğiz”

Önceki Yönetim Kuruluna teşekkür eden Ödemiş Anaokulu Müdürü ve Ödemiş Eğitim Bir Sen Başkanı Mahmut Altay,  yeni Yönetim kurulu üyelerine de tanıttı.

Mahmut Altay Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şöyle, Mahmut Altay( Başkan) Taner Tokalı( Başkan Vekili) Adem Sevgi (Teşkilatlanma) Emin Yılmaz(Mali İşler) Ramazan Deniz (Basın-İletişim) Ayşe Soysal (Mevzuat ve Toplu Sözleşme)  Mustafa Güder (Eğitim ve Sosyal İşler) olarak belirlendi.

İlçe delegeleri ise şöyle, “  Ahmet Pekdoğan, Muhammet Karadaş, Hasan Ünal, Taner Tokalı oldular. Rabbim güzel işlerde bulunmayı, hakkaniyetli olmayı hepimize nasip etsin. "Birlikte Çok Güçlüyüz" dedi

Editör: Haber Merkezi