HABER: YÜKSEL BALCI

Gelecek Sezon Süper Amatör Lig’de Mücadele edecek olan Ödemişspor ’da yapılan kongre ile yeni yönetime iki kadın seçildi. Ödemiş Belediyesi Meclis Salonunda yapılan kongre zaman zaman elektriklense de 18 kişilik yönetim seçildi.

Yönetime biri Sosyolog ve CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Seçer, birisi de uzun yıllar sporun içinde olan Ortadoğu Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi mezunu Sporcu Ceren Uyguner’in seçilmesi taraftarları sevindirdi. Birer çocuk sahibi iki annenin ilk kez Ödemişspor yönetiminde yer alması taraftarlardan tam not aldı. İki annenin Ödemişspor yönetiminde yer almasını Başkan yardımcısı Mustafa Turan şöyle değerlendiriyor, “Yönetim Kurulumuzu oluştururken kadınlara vereceğimiz değeri anlatmak için mutlaka spordan anlayan 2 bayanın yönetimde yer almasını önerdim. Arkadaşlarımda kabul ettiler. Yönetimde 2 bayanın olması, sahalarda kötü tezahüratların yapılmasının bir nebze olsun faydalı olacağına inanıyorum. İkisi de 1 er çocuk annesi olan kadınlardan sosyolog Emine Seçer ilk ve ortaokul döneminde voleybol ve hentbol takımlarında yer aldı.  Ceren Uyguner’in ise spor hayatı oldukça dolu”

Ceren Uyguner, “17 yaşında Ödemiş hentbol takımından Ankara Toprak Mahsulleri Ofisi Hentbol Takımına transfer oldum. Oradan genç Milli ve Milli takım formaları ile birlikte 400 kez Milli takım forması giymenin mutluluğunu yaşadım. 13 kez Süper Ligde Şampiyon olduk. 23 Yaşında A Milli takım kaptanı oldum. 40 yaşında sporu bıraktım. Şimdi de bir sporcu olarak yönetimde görev almanın mutluluğunu yaşıyorum. Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ve taraftarlarımızla Ödemişspor bayrağını en üst seviyelere taşıyacağız. Biz büyük bir camiayayız. Kadınların her yerde olduğunu ve başarılı hizmetler vereceğini ispatlayacağız. 18 Kişilik yönetimde 2 annenin yer alması bizler için en büyük mutluluktur.

Editör: Haber Merkezi