İzmir süper amatör ligi B grubunda mücadele eden Ödemiş Belediye spor,11.haftada grubunda son sırada bulunan Kuruçeşme spor'u kendi saha ve seyircisi önünde 6-0 lık bir farkla yenerek, Kuruçeşme'yi eli boş gönderdi.

Maçın gollerini ise Alper(3) Armağan(2) ve Aykut'dan gelirken skor son dakikaya kadar 6-0 oldu. Ödemiş Belediye spor'dan Tamer Yiğit bir de penaltı kaçırdı. 

Maç sonrası görüşlerini aldığımız, Ödemiş Belediye spor Teknik direktörü Cemal Uğur şunları söyledi, "Çok koşan bir takıma karşı mücadele ettik.İlk yarının son Maçını farklı kazandığımız için, Mutluyuz. İkinci yarı için daha iyi bir Ödemiş Belediye spor olmak için çabamız sürecek" dedi.  Maçın sonunda, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Ödemiş Belediye spor kulüp  Başkanı Halil Güler, takımı ve bazı taraftarları Atom Kebap salonuna götürerek büyük jest yaptılar.

Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Ödemiş Belediye spor hak ettiği yere gelecektir. Kulübümüzün başında Halil Güler gibi takıma çok iyi sahip çıkan bir başkan olduktan sonra, Bizim bu sene Süper amatörden, Bal ligine çıkmamızda engel kalmayacak. İki yarı dönem de bu başarının aynı şekilde süreceğine inancım tamdır. Kulübümüzün Başkanına, Hocalarımıza ve futbolcularımıza güzel bir yarı sezon yaşattıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

 

 Haber: Süleyman GÜLEROĞLU

 

Editör: Haber Merkezi