Kahvaltıda Dünya Koleji öğretmen kadrosu tam kadro katılım gösterirken Okulun yeni müdürü Asım Yalnız kahvaltıda sunduğu keman resitali ile kahvaltıya renk kattı.

Kahvaltı sonrasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Asım Yalnız Dünya Kolejini 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi için yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

 YENİLENEN KADROMUZLA HİZMETİNİZDEYİZ

Yalnız şunları ifade etti ; “Dünya Koleji olarak öğretmenlerimize yönelik olarak 6 gün hizmet içi eğitim programı düzenledik. Bunun öncesinde Dünya Koleji kadrosunda görev yapan arkadaşlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. İdari İşler yetkilimiz Dilek Kılınç görevinden ayrıldı. Ona Kolejimize yaptığı hizmetlerden nedeniyle kendisine bir teşekkür belgesi takdim ettik. Kahvaltımızın ardından  öğleden sonra öğretmenlerimize yönelik olarak etkili öğretmenlik eğitimi yapacağız”

VELİLERE YÖNELİK PROGRAM OLACAK

Yalnız Dünya Koleji yenilikleriyle ilgili olarak yapılan çalışmalara şöyle devam etti ; “Dünya Kolejinin değerli Müdürü bende önce görev yapan sayın Serkan Taşcıoğlu ile birlikte aynı istikametten yürüyoruz. Biz aynı yönergedeyiz. O çok fırtınalı denizlerden gemiyi limana yanaştırmış ben şimdi yelkenleri indirmeye çalışıyorum. Biz ortak bir platform olmak zorundayız. Kolejimizde velilerimize yönelik etkili anne baba eğitimini başlatıyoruz.24 saatlik program halinde verilecek. Okulumuz ve velilerimiz aynı denklemde olacak. Okulumuzda şuan 445 öğrenci eğitim alırken 58 öğretmen kadromuzla öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Biz Dünya Koleji olarak prensibiz gereği siz çocuğunuza bu okula verir misiniz? Sorusunu kendimize yönelterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sorunun cevabı ise kesinlikle okuturum. Okulumuzda çeşitli üniversitelerden görev alan uzmanlar tarafından eğitim veriliyor. Bunun yanında 5-6 Eylül tarihleri arasında Ödemiş Kültür Park’ta öğrencilere yönelik olarak “Koşarak yön bulma” olarak adlandırılan Oryantrıng programı düzenleyeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi