Özel Dünya Eğitim Kurumlarında 4 Nisan 2015 Cumartesi günü Bursluluk Sınavı yapılacak.  Bursluluk Sınavı başvuruları Özel Dünya Eğitim Kurumlarına veli tarafından yapılacak olup 9 Mart 2015 Pazartesi günü başlayacak 30 Mart 2015 Pazartesi günü sona erecek.

Özel Dünya Eğitim Kurumları, üst üste gelen başarılarını her yıl daha da artırarak başarı grafiğini yükseltiyor. Aileler tarafından yoğun ilgi gösterdiği Dünya Koleji TEOG sınavlarındaki başarısı ve geçen yılki Akademik Bilgi yarışmasındaki İzmir Birinciliği ile eğitim kurumlarının önde gelen okullarından olan, Özel Dünya Eğitim Kurumları ’’Çocuğunuza vereceğiniz en değerli armağan kaliteli bir eğitimdir’’ anlayışıyla bu yılda yapacağı bursluluk sınavıyla başarılı çocuklara burs vererek destek veriyor.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Özel Dünya Eğitim Kurumlarında yapılan Bursluluk Sınavına 480 öğrenci katılarak başarılı olan öğrencilere çeşitli oranlarda eğitim bursu verildi. 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında da 4. 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin katılacağı sınavda başarılı olan öğrencilere çeşitli oranlarda eğitim bursu verilecek. Başvuruları okul yönetimini arayarak öğrenilebileceği açıklandı.

Özel Dünya Koleji Okul Müdürü Serkan Taşcıoğlu ‘’2015-2016 Eğitim Öğretim yılında da bölgemizde başarılı olan öğrencilere eğitim bursu vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Bursluluk Sınavında başarılı olan öğrencilerimize çeşitli oranlarda eğitim bursu verdik. Bizlere güvenen velilerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz. 4 Nisan 2015 Cumartesi günü yapılacak olan sınavda da tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.”

Editör: Haber Merkezi