Bayındır Belediyesi tarafından sinema gösterimine katılmak isteyen merkeze uzak mahallelerdeki vatandaşlar için ücretsiz servis kaldırılacak.
Film, tarihin ilk feminist hareketlerinden birini başlatan kadınların, gittikçe acımasızlaşan hükümete karşı yürüttükleri mücadeleye anlattığı, gizli buluşmalarla bir araya gelen bu grubun üyeleri işçi sınıfı kadınların anlatıldığı filmin ilk safhalarında barışçıl yöntemlerin izlerini taşıyor.
Filmin oyuncu kadrosunda Helena Bonham Carter, Meryl Streep, Carey Mulligan, Ben Whishaw ve Brendan Gleeson gibi yıldız isimler başı çekiyor.
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ; “ İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Projeler  kapsamında düzenlediği ‘DİREN’ adlı ücretsiz sinema filmi gösterimimiz 8 Aralık Perşembe günü saat 20.00'de Belediyemizin Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi'nde yapılacak. Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlarımız için Hasköy-Çırpı-Arıkbaşı ve Pınarlı-Zeytinova güzergâhlarından saat.19.00'da ücretsiz servis kaldırılacaktır. Tüm Bayındırlı hemşerilerimiz davetlidir.

Editör: Haber Merkezi