Ödemiş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıfında okuyan Beraat Birlik (18) için arkadaşları teneffüs arası sürpriz hazırladılar.

Sadece, Türkçe öğretmenleri Nuray Ayyürü'nün haberi olan sürpriz sonrası, sınıf arkadaşları Beraat için yaptırdıkları kocaman pastayı sınıfa getirdiler.

Ve ardından Beraat’i sınıfa çağırarak burada doğum günü sürprizi yaptılar. Bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Beraat alkışlar ve doğum günü şarkısı eşliğinde sınıfa girdi. Daha sonra arkadaşları ile birlikte doğum günü mumlarını üfleyen Beraat'i başta Türkçe öğretmeni Ayyürü olmak üzere sınıf arkadaşları tek tek öperek kutladılar.

Beraat Birlik, Bu sürpriz doğum günü nedeniyle arkadaşlarının göstermiş olduğu bu vefayı unutmayacağını dile getirerek şunları söyledi, "Bugün doğum günüm idi ama. Okulda ve sınıfımızda arkadaşlarımızın böylesine bir sürpriz yapacaklarından haberim yoktu. Teneffüste doğal olarak dışarı çıktım. Bu esnada arkadaşlarımın hazırladıkları sürpriz kutlama beni çok mutlu etti. Ve bir kez daha sevildiğimi anladım. Bu sürpriz, okul hayatımda unutmayacağım bir anı olarak ömür boyu belleğimde yer alacak. Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki doğmuşum ve iyi ki arkadaşlarım varmış".

Haber : 
 AYŞE AKYÜZ

 

 

Editör: Haber Merkezi