Güzellik ve Estetik her geçen gün giderek büyüyen ve her daim yenilenen bir dünya haline gelirken, yüz gençleştirmeden bölgesel incelmeye dek yani tüm cilt ve vücut bakımlarında son gelişmeleri yakından takip eden ve sağlıklı değişimler için Ödemiş’te ilklere imza atan Derma Güzellik ve Estetik Merkezi son yeniliklerle gücüne güç katmaya devam ediyor.

Cilt ve vücut bakımlarında devrim yapan, dünyaca tanınan üzerine 85 adet tıbbi makale yazılan, Sağlık Bakanlığı onaylı cihaz LPG Cellu m6 ıntegral şimdi sizler için sadece Derma’da. Eğitimli ve uzmanlık belgeli profesyonel kadrosu ile Derma 17 yıldır bizlerle.  Yeni cihazlarını tanıtan Derma, LPG Integral vücut modülü ile Bölgesel İncelme, Vücut Şekillendirme, Acısız ve Doğal Bakım Teknolojisi ile sizlere kısa sürede eşsiz incelme performansı sunuyor. Sadece 1 Ayda; hedefli ve derinden incelme, basen kıvrımlarını şekillendirme, bilimsel kanıtlanmış şekillendirme, acısız ve ağrısız bakım teknolojisi, optimize bakım süresi, selülit giderme, bacak arası inceltme, sarkık cildi toparlama, yara izlerini giderme, göğüs dikleştirme, dudak ve popo kaldırma, göz çevresi kırışıkları gidermeyi garanti ediyor. Derma ile eşsiz değişmeler sizleri bekliyor.

 

Ödemişli kadınların estetiği ve güzelliği Derma ile güvenilir ellerde

Dünyaca tanınan LPG Integral Yüz Modülü ile tüm cilt tiplerine uyan 3 yeni lift bakım başlığı  anti-aging etkinliği sağlar.LPG Integral Yüz Modülü ile Sadece 1 ayda, Yok olmuş Kırışıklar, Yenilenmiş Cilt (kolajen artışı),Toparlanmış Yüz Hatları ve tüm cilt problemlerine Son! Üstelik para iade garantisi ile!

 

Sadece Derma’dan Epilasyonda da Patentli Dev Teknoloji!

Dünyaca Tanınan Üstün Fransız Teknolojisi Sağlık Bakanlığı Onaylı Cihaz ile İstenmeyen Tüylere Son! Sadece 8 Seansta Kalıcı Epilasyon. İstenmeyen tüylerinizden kurtulun! Patentli teknoloji ile beyaz tüylere bile son! Sadece 8 seansta kalıcı epilasyon. 17.Yılımıza özel kısa bir süre Kampanya fiyatlarıyla!

Saraçoğlu Cd.(Hastane Cd.) Saray Optik Yanı Urgancıoğlu Apartmanı No:32 Zemin katta(arka taraftan giriş mevcuttur)hizmet vermeye devam ediyor.

www.dermaguzelliksalonu.com (0232) 544 86 46

Editör: Haber Merkezi