HABER: DİLEK AYVALI
"Her esnafa bir bayrak" adı altında yürütülen projede Tire'deki bütün esnaflara bayrak armağan edip Anayasa Değişikliği Referandumunda neden HAYIR demeleri gerektiğini anlattılar. 
Cumhuriyet Halk Partisi Tire Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak ve ekibi bayrağı dağıtırken CHP Tire İlçe Teşkilatı eski başkanı Şenol Sardoğan gençlere projelerinde eşlik ederek destek verdi.
"Aydınlık Türkiye için HAYIR" 
CHP Tire Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak gazetecilere yaptığı açıklamada her bireyin kendisini, geleceğini, torunlarını ve çoçuklarının geleceği için 16 Nisan'da sandığa gitmelerinin  önemine dikkat çekerek tek adamın değil Türkiye'nin güçlenmesi için Hayır denmesi gerektiğini söyledi. Çolak, "Ülkenin karanlıklara değil aydınlıklara kavuşması için Hayır demeliyiz. Tire'deki 77 billboard'u kiralayarak hepsine Hayır afişleri astıran, 500 adet Türk bayrağı projemizde bize destek olan ve her zaman maddi manevi bizden desteklerini esirgemeyen eski ilçe başkanımız Sayın Şenol Sardoğan'a şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ederim. Bu projede bize destek veren CHP Bayındır Gençlik Kollarına da ayrıca teşekkürlerimizi sunarız" dedi. 
"Onur duyuyorum"
CHP Tire İlçe Teşkilatı Eski İlçe Başkanı Şenol Sardoğan da açıklamasında, "Cumhuriyetin kalesi ve teminatı gençlerdir. Biz onlara gücümüz yettiğince destek vermekten bu güne kadar hiç çekinmedik ve destek vermeyede devam edeceğiz. Gençler bizim gelecegimiz,  bizden sonra bayrağı devralacak nesillerdir. Bu anlamlı projede onlarla birlikte olmaktan ayrıca  onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.



Editör: Haber Merkezi