HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
CHP Ödemiş İlçe Kadın Kolları her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramı öncesi geleneksel hale getirdikleri bayram çocukları çalışmasını bu yılda gerçekleştirdiler. CHP’li kadınlar her sene tespit ettikleri mahallerde dar gelirli 200 ailenin çocuklarına bayramlık elbise ve ayakkabı hediye ettiler.

Emine Barut, “Ramazan ayı paylaşma ve yardımlaşma ayıdır”
CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Emine Barut, “Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş Kadın Kolları olarak geçen yıllarda yaptığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz bayram çocukları çalışmamızı bu yılda geçekleştirdik. Ödemişimizin merkez ve merkeze uzak farklı mahallerinde tespit ettiğimiz dar gelirli ailelerimizin çocuklarına bayramlık ayakkabı ve elbise hediye ettik. Ramazan ayı paylaşma ve yardımlaşma ayıdır.  Bizlerde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sahip çıkmaya onların bayramlarını mutlu bir şekilde geçirmesi için destek olmaya çalışıyoruz.  Bu projemize destek veren İlçe Başkanımız Nazan Dönmez’e partimizin kadrolarında görev alan arkadaşlarımıza yardımsever esnaf ve halkımıza teşekkür ediyor iyi bayramlar diliyoruz.”
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, “ Kadın Kollarımızın bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Partimizin Kadın Kolları Başkanı her yıl Ramazan ayında oluğu gibi bu yılda çocuklarımızı sevindirdi. Kendilerini bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Ramazan ayı artık geride kalıyor şimdiden tüm Ödemişli vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.”

Editör: Haber Merkezi