HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
CHP Ödemiş İlçe binasında yapılan devir teslim törenine eski İlçe Başkanı Nazan Dönmez, İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Birlik ve Kongrede kendisine rakip olan Avukat  Erdem Boyacı ile Partililer katıldılar.


CHP Ödemiş Eski İlçe Başkanı Nazan Dönmez, “Pazar günü yaptığımız İlçe Kongremizde iki güzide arkadaşlarımız yarıştılar. Mehmet Birlik Başkanımız seçimi kazandı. Ben üç buçuk yıl boyunca bu Onurlu görevi yürüttüm. Bu onurlu göreve yapmaktan da çok gururluyum, mutluluk duyuyorum.  İnsan hayatında çok önemli bir yerdir bu böyle bir güzel olayı yaşadığım için ayrıca mutluyum, daha önce birlikte görev yaptığım yönetim kurulu arkadaşlarım aşağa yukarı m yarısını Mehmet Birlik Başkanıma Emanet ediyorum. Yarısını dışarıdan arkadaşlarla takviye ederek, Mehmet Birlik Başkanımız bundan sonraki görevini devam edecek. Şu ana kadar güzel bir çıta getirdik. 7 Haziran, 1 Kasım, referandum,  yönetimim ve siz Örgütümle Belediye Meclis üyelerimle hep birlikte yaptığımız güzel çalışmalar neticesinde Ödemiş’te güzel bir ilme kazandırdık.  Ben bu dönemde 2018 de olma ihtimali görünüyor. Ama Muhtelemen 2019 yılında Ödemiş’te yapılacak ilk yerel seçimde CHP Bayrağını dikeceğimizden eminim yeter ki birbirimiz arasında ayrışmayalım, ben her toplantıda söylüyorum. Benim geçtiğimiz dönem yarışma yaptığım Remzi Boyacıoğlu arkadaşımla çok güzel ve seviyeli bir seçim yaptık. Bu birlik ve beraberliğimizi biz seçim sonrası da çok iyi götürdük. Kendisini ayrıca teşekkür ediyorum. Bütün seçim çalışmalarını biz birlikte yürüttük. Bundan sonrada seçim çalışmaları önümüzdeki gelecek çalışmalarda da sizler, bizler,  Mehmet Birlik Başkanım, Erdem Boyacı arkadaşımla beraber Ödemiş’te güzel bir birliktelik sağladık.  Bizler ayrışmadığımız sürece, bizler her ayrıştığımız dönemde biz burada seçim kaybettik. Bunun farkına varalım “dedi.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik, “Bu seçimi ben değil biz kazandık. Bu Örgüt kazandı. Ödemiş kazandı. Kongre sonrası hiçbir kutlama yapmadan bu güne geldik. Bu kongrenin galibi ya da mağlubu yok. Galibi CHP. bütün hedefimiz önümüzdeki seçimler, biliyorsunuz önce yerel seçimler yapılacak. Bu seçime odaklanacağız. Beraber olacağız.  Birlik olacağız. Hiçbir aday adayımıza ne sokakta nede Sosyal medyada, Basında açık açık eleştirmeyeceğiz. Eleştirmek istediğiniz konular olursa bana geleceksiniz.  Biz danışma kurulu oluşturacağız. Bu dayanışma kurulunda birbirimizle konuşacağız.  Eleştireceğiz. Yapıcı eleştirilerle bu partiyi büyüteceğiz.  Birbirimizle kavga etmekle Sosyal medya ya da basında tartışmakla bu güne kadar hiçbir yere varamadık.  Yarında varamayız.  Örgütün seçtiği yönetimlere herkes saygılı olacak.   Ben başta olmak üzere Yönetim de bu örgüte saygılı olacak.  Önümüzdeki Belediye Başkanlığına almamız lazım.  Bu şart kaybettiğimiz seçimden beri çile çekiyoruz.  Oradaki işçi arkadaşlarımız atılıyor.  Bıçakçı da Muhtar düğdün salonu yapacağım diyor. Ödemiş Belediyesi yer vermiyor diyor.  Köyden Ödemiş Belediyesine verilen bir arsayı dâhil çok görüyorlar. Birbirimizle uğraşmayı bırakıp rakiplerimizle uğraşacağız.  Sokakta kahvede ya da çarşı da birbirimizi eleştirmeyelim.  Ben bu emaneti Örgütten aldım.  Emanetçi olarak bunu sizden rica ediyorum.  Sizde bunu herkes den rica edin.  Bu sevgisizlik bitmeli partide birbirimizi sevmek zorundayız. Sevmeden hiçbir şey olmaz.  Sevgi her şeyi getirir sevgi o Belediyeyi getirir, sevgi Türkiye’ de iktidarı getirir. Erdem Boyacı’ ya da bir kez daha huzurlarınız da teşekkür ediyorum.  Sevgisizlik artık kongrede kaldı bana oy veren vermeyen herkesi seviyorum.  Hiç kimseye surat yapmam bundan sonra ister bana oy versin ister vermesin,  kimsenin bana oy borcu da yoktur. Örgüt böyle istedi.  Bende bu görevi canı gönülden yerine getirmek için uğraşacağım.  Sonra önümüzdeki Belediye seçimlerinde aday adaylarımız arasında kesinlikle taraf olmayacağım.  Daha önceki adaylık açıklamamda söyledim.  Ben buralara Yeniköy’den geldim.  Hep alın terimle geldim politikayı hiç kimse benim kolumdan tutupta bu faydalı olur diye getirmedi.  Hep mücadelemle geldim.  Belediye Başkanlığı koltuğunu oturacak. Adam da mücadeleyle gelsin istiyorum.  Birilerinin koltuğuna sınarak değil, örgütümüzün desteğiyle gelsin bunun için ön seçim diyorum. Bu ön seçimi adayları yanıma alarak, genel başkanımdan randevu alarak,  Ankara’ya götürmek istiyorum. Adaylar burada, örgüt burada adaylarda ön seçim istiyor. Örgütte ön seçim istiyor. Kim çıkarsa o benim Belediye Başkanım asker gibi emrindeyim”dedi.


Editör: Haber Merkezi