HABER: GAMZE ONAN 


Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, seçim sonuçların değerlendirdi. Dönmez, “Ödemiş İlçe Seçim Kurulu saat 00.30 da resmi sonuçlarını açıklaması ile partimiz ilçemizde AKP’ye 6860 oy fark atmıştır. CHP % 45,49 ile birinci parti çıkmıştır”  diye konuştu.

2015 genel seçim sonuçlarının ardından Ödemiş CHP oylarını 6860 oy arttırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Dönmez, “Ödemiş İlçe Seçim Kurulu saat 00.30 da resmi sonuçlarını açıklaması ile partimiz ilçemizde AKP’ye 6860 oy fark atmıştır. CHP % 45,49 ile birinci parti çıkmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve tüm partililerimiz üstün performans ve özveriyle çalışmıştır. Bu seçim çalışmalarında tüm üyelerimiz ile birlikte bir aile olduğumuzu tüm Ödemiş halkına göstermiş olduk.  Cumhuriyet Halk Partisindeki aile bireylerimizin ortaya koydukları emek ve katkıları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başta; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İlçe Yönetimimiz son derece başarılı bir seçim kampanyası yürütmüştür.  Bu başarının elde edilmesinde ki emeği geçen tüm ülkesine, milletine sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Demokrasinin kazandığını vurgulayan CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, “Türkiye genelinde sonuçlara baktığımızda demokrasi kazanmıştır. Bu konuda, iktidarın baskı ve zulmünün son bulması gerektiğini ve parlementer sistemin müdahale edilmemesi gerektiğini halkımız bir kez daha ikaz etmiştir” dedi. 

Seçim esnasında Ödemiş’te sakin ve huzurlu geçtiğini söyleyen Dönmez, “Pazar günü yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Ödemiş halkının teveccühüyle ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisine onay vermiştir. Seçim sırasında ufak tefek oluşan problemler olsa da genel olarak ilçemizde seçim sakin ve huzur içinde gerçekleşmiştir. Bu konuda bizlere destek olan güvenlik kuvvetlerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi