HABER:GAMZE ONAN
 İlçe Başkanı Nazan Dönmez beraberinde Kadın Kolları Başkanı Emine Barut ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar ile Ödemiş Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partili yöneticiler ilk olarak Hastane Yöneticisi Op. Dr. Ziya Yurdakonar başta olmaz üzere hastanede görev alan hekim ve sağlık çalışanlarının günlerini kutladı.

Daha sonra Ödemiş’te uzun zamandır sağlık hizmetleri veren Özel Üç Eylül Tıp Merkezi’ni de ziyaret CHP’liler burada görev yapan hekimlerin ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayram’larını kutladılar.

Günün anlamıyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Başkan Nazan Dönmez, tüm vatandaşlara da sağlıklı ve hayırlı günler diledi.

Sağlık çalışanlarımızın şiddete uğramadığı bir Türkiye diliyorum diyen Dönmez, “Bugün 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz. Bu çerçevede ilçemizdeki devlet hastanemizde yönetici ve diğer görev alan hekimlerimiz ile sağlık çalışanlarımız ile özel tıp merkezimizde görev alan vatandaşlarımıza hizmet eden hekimlerimiz ve çalışanlarımızı ziyaretler ederek günlerini kutladık. Bizler ülkemizin gerginlikten uzak daha huzurlu günler görmesini insanlarımızın da huzurlu günlerde mutlu, sağlıklı olmalarını istiyor ve bunun içinde çalışıyoruz. Bu anlamda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnsanlarımızın sağlık hizmetlerinden tam yararlanabildiği, sağlık çalışanlarımızın şiddete uğramadığı bir Türkiye diliyorum. Tüm doktorlarımızın günlerini kutluyor hayırlı günler diliyorum.”



Editör: Haber Merkezi