HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Yapılan ziyarette CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Birlik, CHP Kadın Kolları Başkanı Sezer Türkmenoğlu, Nazan Dönmez, Emine Barut katıldılar.

CHP heyetini İYİ Parti Ödemiş ilçe Teşkilat Başkanı Güven Kılıç, İYİ Parti Milletvekili Aday adayı Anıl Selek ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Oldukça samimi bir şekilde ve sohbet havasında geçen buluşmada Seçim çalışmaları ve gündem değerlendirildi.

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı, “ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma gençlik ve Spor Bayramı dolasıyla gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı olarak CHP İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, Milletvekili adayları Mehmet Birlik’e ve İlçe Örgütüne bu Bayram gününde birlikteliğimizi bir olma ruhumuzu Ödemiş Nezlinde sağladıkları ve örnek olması gereken, bu hareketi başlattıkları için teşekkür ediyoruz.  Yaklaşan Seçimler Ödemişlilerin sorunları her iki Teşkilat tarafından değerlendirildiğinde kaygılarımızın ve çözümlerimizin aynı olduğu görülmektedir. İYİ Parti 2.Bölge Milletvekili aday adayı Anıl Selek ve CHP 2.Bölge Milletvekili adayı Mehmet Birlik bu konuda görüşlerini aktarırken, İttifak gereği İYİ Partiden Milletvekili aday adayı olan Demokrat Partili Mehmet Özkan’da aramıza katılarak bizlere güç kazandırdı. Tüm Millet İttifakı üyeleri ve bizlere teveccüh gösterecek olan halkımıza bu güçlü birlikteliğimize daha da güçlendirmek için çalışmaya davet ediyoruz.

Tüm Halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz. İnşallah bir dahaki Bayramlarımızın Ödemişin kutlanabilecek en küçük salonda değil eskiden olduğu gibi Ödemiş Caddelerinde ve Stadyumda Fener alayları ile kutlamak, coşmak kısacası Bayramlarımızı Bayram coşkusu ile kutlamak için çalışıyoruz. Türkiye İYİ olacak, Ödemiş İYİ olacak.


Editör: Haber Merkezi