Buradaki çelenk koyma törenine CHP İlçe Başkanı Mehmet Birlik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Program, Atanın huzuruna çelenk sunma, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti.

Parti adına konuşmayı Mehmet Kiremitçi yaptı. Kiremitçi konuşmasında, “Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerini sağlamlaştıran Büyük Zaferin 92. Yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanı içinde huzurunda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladığımız bu günde Türkiye Cumhuriyetimizin varlığını devam ettirmek adına var gücümüzle çalışacağımızı ifade ederek, burada bulunan herkesin ve Büyük Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını canı gönülden kutluyorum.

Başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri ve mensuplarımızı, hayatını yitiren vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

 NAZİF HARUPÇU

 

Editör: Haber Merkezi