HABER: GAMZE ONAN


Ödemiş CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez bir günlüğüne koltuğuna Anafartalar İlkokullu öğrencisi Bengisu Gölcük’e devretti. Başkan Dönmez yeni başkana koltuğunu devretmekten memnun olduğunu belirterek, Türkiye Cumhuriyetinin aydın geleceğinin bugünün küçükleri olduğunu söyledi. Devir teslim töreninde küçük başkanı arkadaşları da yalnız bırakmadılar. Küçük Başkan Bengisu Gölcük, CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez ile objektiflere poz verdi.

“Koltuğumu genç ve dinamik bir başkana bırakmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum”

Ödemiş CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez ; “Yönetim kurulumuzla almış olduğumuz bir karar doğrultusunda koltuğu geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bir günlüğüne devrettik. Ödemiş İlçe başkanı olarak, koltuğumu genç ve dinamik bir başkana bırakmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Çocuklarımızı pırıl pırıl Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı olarak yetişmeleri için elimizden geleni ardımıza bırakmadan büyük mücadeleler vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ama ne yazık ki 12 yıldan beri ülkemizde yürütülen eğitim sistemiyle laik eğitim anlayışının içi oyulmaktadır. Bu ülkenin devrimlerle aydınlanıp bugünlere geldiği unutulmamalıdır. CHP iktidarıyla onlara milli eğitimde daha aydınlıkçı eğitim sistemini kazandıracağız. Çocukların açlıktan ve gaz kapsüllerinden ölmediği nice 23 Nisanlar diliyorum. ”

“Atatürk’ün Kurduğu Partinin koltuğuna oturmaktan çok mutluyum”

Çocuk Başkan Bengisu Gölcük koltuğa oturur oturmaz kırk yıllık başkanlara taş çıkartacak açıklamalarda bulundu. Küçüklerin konuşmaları büyükleri adeta şaşkına çevirdi.                              Küçük Başkan Gölcük ; “ Bugün Atatürk’ün kurmuş olduğu ve benim iki büyük eserim var dediği iki büyük eserinden biri olan CHP’nin koltuğuna oturdum. Bende gelecekte TBMM meclisinde bayan milletvekilli olarak görev almak istiyorum. Meclisin kapanmasını istemiyorum.”

Editör: Haber Merkezi