HABER: NAZİF HARUPÇU


Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, Ramazan ayı boyunca periyodik olarak devam eden mahalle ziyaretleri sırasında Tek bıçaklar Mahallesinde yaşayan engelli Fatih Dereli ’ye evinde ziyaret etti.

Dereli, Başkan Şengül’ün kendisine gösterdiği sevgi ve yoğun ilgi karşısında çok duygulandı.

Belediye Başkanı Saliha Şengül’ü  iftar yemeğine davet edip, kalması için ısrar edince Belediye Başkanı akşam  ki programını iptal edip, Fatih Dereli’nin evinde ailesiyle birlikte iftar yemeğine katıldı.

Belediye Başkanı aileyle yaptığı sohbet ortamında şunları söyledi,

‘’Ben yola çıktığım ilk günden itibaren köylümle kentlimle hep beraber hareket edeceğimi söyledim. Tek tek mahallelerimizi ziyaretlerde bulunarak, halkımızla bir araya geliyoruz. Halkımızın sorunlarını yerinde dinleyerek ve görerek beraber çözüm üretiyoruz.  Bu konuda bize en çok yardımı olan muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Biz Kiraz Belediyesi olarak Mahallelerimizdeki proje ve hizmetlerimizi muhtarlarımızla istişare ederek sürdürüyoruz. Muhtarlarımız mahallelerimizdeki tüm sorunları bize iletiyorlar. Biz de Belediye olarak genel hizmet programının yanında, muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda sahadaki çalışma ve projelerimizi genişletiyoruz. Bizim için İlçemizin bütünlük içinde gelişmesi ve hizmet alması önemlidir. Bunun için muhtarlarımızın görüşleri bizim proje ve programlarımıza destek olmaktadır’’.

Editör: Haber Merkezi