HABER: SEMİH DURSUN      



         Kiraz’ın Mersinlidere Mahallesi'nde evleri olmadığı için çadırda yaşam savaşı veren, Kolpar ailesine Kiraz’ın Çemberli efesi Saliha Şengül sahip çıktı. Uzun zamandan beri çadırda yaşamak zorunda kalan Kolpar ailesine yeni doğan bebekleri Saliha uğur getirdi. Daha öncede Kiraz Belediyesi tarafından gündeme alınan Prefabrik ev hız kazanarak Kiraz Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından prefabrik ev yapılarak Kolpar ailesine teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül “Kolpar ailesinin sorununu Kiraz Belediyesinin gündemine almıştık. Minik adaşımın doğmasıyla birlikte ,bu işlemleri biraz daha hız kazandırdık. İnşallah bu yeni evlerinde sağlık huzur ve mutluluk içinde yaşamlarını sürdürürler. Kendilerine Kiraz Belediyesi ve kendim adına sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Kolpar ailesinin babası Mesut Kolpar “Belediye Başkanımızın Saliha Şengül bize en güzel doğum hediyesini verdi. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bizi bu soğuk çetin kış gününde bebeğimizle birlikte sıcak bir yuvada kalmamızı sağladılar. Kendilerine minnet borçluyuz.”

Editör: Haber Merkezi