HABER: DİLEK AYVALI

TİRE’nin “gastronomi turizminin merkezi” , KAPLAN Çam Restoranın da “gastronomi tesisi” olmasını hedeflediklerini açıklayan ÇEKİNMEZ ; HANIMLAR KÜLTÜR ve EĞLENCE proğramını bu maksatla başlattıklarını belirtti.

ÇEKİNMEZ, sözlerine şöyle devam etti: “ Perşembe günleri KAPLAN Çam Restoran’da hem yemek yapacağız, hem yiyeceğiz ve hem de eğleneceğiz.

TİREMİZ yemek kültürüne hizmet etmiş , katkı sağlamış büyük ustalarımız, annelerimiz, anneannelerimiz, sevgili babaannelerimiz onur konuklarımız olacaklar. Çok güzel ve çok özel yemek yapan ve yaşayan büyüklerimizi, ustalarımızı, yeni yetme yetenekleri katılımcılar bize önerecekler. İsteyenler, kendileri de aday olabilecekler.

Adaylarla tek tek konuşup hangi PERŞEMBE için, hangi yemek veya tatlıyı yapmak istediklerini öğrenip sıraya koyacağız. Kendisi; “Haftanın misafir şefi” olacak. Gelecek hafta yemek ya da tatlı yapacak misafir şefimizi bir hafta öncesinden fotoğraflı posteri ile halkımıza duyuracağız. İstediği tüm malzemeleri emrine hazır edeceğiz.

‪Perşembe sabahı (bazı hallerde Çarşamba gününden) gelip yemek ya da tatlısını hazırlayacak. Veya; ustalarımıza tarif ederek hazırlatacak. Yapacağı yemeği ya da tatlıyı hep birlikte yiyeceğiz. Bu özel yemek misafirlerimizin de beğenisini kazanır ve menümüze dahil edilirse, kendisine 1000.00 TL takdim edeceğiz. Menümüzde 6 ay kalırsa 1000.00 TL daha vereceğiz. Menümüzde kalıcı hale gelirse 2000.00 TL daha vereceğiz. Ama şuna dikkat edeceğiz; yemekler ya da tatlılar özel ve özgün olacak. Unutulmak üzere olan bir ürün olacak. Onun , yeniden üretilmiş olanını daha da çok severiz.

Kısacası; yarışacak , yeni lezzetlere kavuşacak ve para da kazanacağız. Sonra mı ? Sorulur mu, “BİZ BİZE” eğleneceğiz “ dedi.

Editör: Haber Merkezi