Aynı zamanda iki dönemdir Genç Avukatlar Meclisi Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini de yürütmekte olan Av. Mehmet Beşir Saygın eğitimlerin merkez dışında ki ilçelere yaygınlaştırılması için önce kendi ilçesinden başladı.

Av. Mehmet Beşir Saygın, merkezde görev yapan avukatların yararlandığı birçok imkânı ilçede görev yapan avukatlara da getireceğinin sinyallerini verdi. Yakın zamanda Cmk gece nöbetleri için araç tahsisi yapılacağını, çalışmaların devam ettiğini açıklayan temsilci böylece avukatların kendi şahsi arabalarını almadan ve hiç bir masraf etmeden baronun sağladığı araç ile gidecek. Bilindiği üzere iki dönemdir seçimi kazanan Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu yaptığı hizmetler ve yenilikler ile öncü baro olma özelliği taşımaktadır.

İzmir’de yaşanan terör olayına kınama

Dün İzmir Adliye Binası C girişi önünde meydana gelen ve bir polisin ve adliye çalışanının şehit olduğu patlama kınadıklarını belirten İzmir Barosu Ödemiş Temsilcisi Av. Mehmet Beşir Saygın, “Dün gerçekleşen patlamada şehit olan polisimize ve adliye çalışanımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.”  

Editör: Haber Merkezi