HABER: AYŞE AKYÜZ    


      Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesi 4.Olagan Kongresi otogar üstündeki Ödemiş Belediye Nikâh salonunda üyelerin katılımıyla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Şube Başkanı Ömer Akşahan bir konuşma yaptı.

Akşahan “ Derneğimizin çalışmaları hedeflerine ulaşıyor. Derneğimizde çalışmalarımızı devam ediyor. Bugün itibariyle derneğimiz çabalarıyla üç kızımızı Anıtkabir’e gönderdik. Gençlerimizi buraya göndermek ekonomik anlamda bizim için ekonomik anlamda sıkıntı değildir. Ödemiş’te ÇYDD gençlerimiz nerede ÇYDD’li gençlerle buluşmak istiyorsa, biz onları onlarla buluşturuyoruz. Bizim derneğimizi asıl hedefi burs vermek değildir. Çağdaş gençliği aramızda görmek tüm, onları tüm Türkiye’deki ÇYDD’li gençlerle bir araya getirmektir.”

Akşahan’ın konuşmasının ardından genel kurul divan kâtipliği oluşturuldu. Divan başkanlığına Avukat Yaşar Varış, divan üyeliklerine Mustafa Çolakoğlu, Metin Yıldız getirildi. Ardından ÇYDD Ödemiş Şubesi denetleme ve yönetim kurulu raporları Ömer Akşahan tarafından okunurken divan başkanlığı tarafından oylamaya sunuldu. Yeni çalışma dönemine ait tahmini bütçe Nezihe Uzunkol tarafından okunup divan başkanlığı tarafından oylamaya sunuldu. ÇYDD gençler kendilerini tanıtarak gençlerin yaptığı çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdiler. Dilek ve temenniler kısmında Ödemiş Küçük menderes Havzası doğa platformu üyesi Erdem Boyacı 5 Mart’a yapılacak olan şenliğin amacı anlatarak üyeleri bu şenliğe davet etti. Boyacı “Küçük menderes havzasını delik deşik edecek bir projeye karşı hep birlikte bir şenlik düzenleyeceğiz. Siz değerli ÇYDD’li dostlarımızı da bu doğa katliamına dur demek için o gün oraya bekliyoruz.”

Konuşmaların ardından geçilen oylama sonucunda ÇYDD Ödemiş Şubesi yönetim kuruluna Sehavet Alp, Sevim Varol, Sevim Appak, Çiğdem Elmalı, Ömer Akşahan, Aykut Dural, Mustafa Çolakoğlu ;Denetleme kuruluna , Sadettin Şanlı, Nezihe Uzunkol, Ayla Gacar onur kuruluna ; Zeki Yılmaz,Güner Güngör, Kamuran Köymenoğlu genel kurul delegeliğine ; Ömer Akşahan, Serpil Özben, Didem Zeyrek getirildi.

Editör: Haber Merkezi