HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Saadet Partisi Ödemiş Belediye Başkan adayı Şahap Bozkurt, “31 Mart Günü yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinin öncelikle Türkiye’mize ve Ödemişimize hayırlı olmasını diliyorum. Ödemiş Belediye başkan adayı olarak Belediye meclis üyeliği dosyamızı bugün ilçe seçim kuruluna bugünden itibaren teslim ettim. Geçtiğimiz günlerde YSK tarafından partilerin oy pusuları açıklandı. Bu kura çekimi yapıldı. Saadet Partisi olarak 1. Sırada yer alıyor. aynı zamanda bu seçimlere bütün Türkiye’de il, ilçe ve beldelerde aday gösteren tek partidir. İnşallah bu seçimlerde saadet partisinin oy pusulasında birinci sırada olduğu gibi seçimlerden de bir patlama yaparak, Partimiz 1. Olarak seçimlerden çıkacaktır. Buna inanıyoruz. Ödemiş’te seçim karargâhımızda gerçekleştirilen programa göre önümüzdeki günlerde çalışmalarımıza başlayarak, hızlandıracağız. Ben tekrar 31 Mart günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde aday olanlara başarılar diliyorum. Değerli Ödemiş Halkımızdan bu seçimlerde Saadet Partisi ve ekibine desteklemelerini önemle rica ediyorum. Tüm halkımıza sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ödemiş Saadet Partisinde Bayaltuğun Dönemi

Ödemiş eski İlçe Başkanı Şahap Bozkurt geçtiğimiz günlerde ilçe binasında yapılan toplantı sonrası Ödemiş Belediye Başkanlığına aday olması sonrası boşalan İlçe başkanlığına Zafer Bayaltuğun ilçe başkanlığına atandı.

Ödemiş İlçe Başkanı Zafer Bayaltuğun, “Siyasi Partiler Kanunu gereği ilçe başkanımız Şahap Bozkurt başkanımız Belediye Başkan adayı olmasının ardından Ödemiş İlçe Başkanlığımızın boşalması ile birlikte Parti hizmetlerinin devam edebilmesi için Saadet Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığına getirildim. Görevimi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim. Bizde teşkilat esastır. İşlerin yürütülmesi için kime ne görev verilirse verilsin, herkesin elinden geldiğince yapmaya gayret edecektir. Bana tembih edilen bu görevi en güzel şekilde yerine getirmeye devam edeceğim” dedi.

Editör: Haber Merkezi