AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Birgi’deki iftar sofrasında vatandaşlarla biraraya geldi.
Ödemiş Belediyesi, Kadir Gecesi’nde vatandaşların ibadet etmek için en çok tercih ettiği Birgi’de 2 bin 500 kişilik iftar sofrası kurdu. İftara AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Kaymakam Celil Ateşoğlu,  Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, meclis üyeleri,  AK Parti İlçe Teşkilatı, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran Tilaveti ve dualar yapılarak oruç açıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, vatandaşlarla sohbet ederek, Kadir Gecesi’ni kutladı.

İmami Birgivi Mehmet Efendi’nin mezarının Birgi’de olmasından dolayı her yıl olduğu gibi bu yıl da Birgi,  Kadir Gecesi’nde ziyaretçi akınına uğradı. Ödemiş ile çevre il ve ilçelerden araç ve otobüslerle gelen vatandaşlar sabahın ilk ışıklarına kadar ziyaretlere devam etti. Trafik akışının kontrollü bir şekilde yapılması, vatandaşların mağdur etmedi. Ziyaretçiler rahat ve huzurlu bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirdi. Başkan Mahmut Badem, eşi Nevin Badem ve Meclis üyeleri gecenin ilerleyen saatlerinde İmamı Birgivi de  dualar etti.

Ramazan etkinlikleri sona erdi
Ramazan süresince her akşam farklı bir mahallede yapılan Ramazan etkinlikleri son gösterilerini Birgi’de yaptı. . Burak Alkaş ve ekibi tarafından iftar öncesi sergilenen performans çok sayıda  çocuk ve yetişkinler tarafından büyük beğeni topladı.

Editör: Haber Merkezi