HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemişli İş insanı Nihat Özben Lada Marka Modifiye edilmiş arabasını satılığa çıkararak tüm gelirini Ödemiş Birgi Mahallesinde bulunan Birgi Kazım Paşa Ortaokuluna verilmek üzere okula bağışladı.

Aynı zamanda 3 yıl İngilizce Öğretmenliği yapan iş insanı Nihat Özben, eğitime katkı sağlamanın önemini işaret ederek, tarihi belde Birgi’nin okuluna böyle bir bağış yapmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğun ifade etti. Küçükmenderesli Vosvoscular Kurulu üyesi olan ve Klasik otomobil tutkunu olan Nihat Özben okula bağışladığı 1986 Model cipini tekrar toplayarak özenle hazırlayarak 50 bin TL fiyatla satışa sunduğunu ve elde edilen gelirin tamamını eğitime katkı olarak Kazım Paşa Ortaokuluna bağışlayacağını bu konuda katkı vermek isteyen vatandaşları da konuya ilgi göstermelerini istedi.

Birgi Kazım paşa Okul Aile birliği Başkanı ve Muhtar Mehmet Yapıcı’da bağıştan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tüm Türkiye’ye örnek olan iş insanı Nihat Özben’e teşekkür ederek, Okul yönetimi tarafından hazırlanan Plaketi İşadamı Nihat Özben’e takdim etti.

Editör: Haber Merkezi