HABER: GAMZE ONAN


İzmir, Aydın, Nazilli, Kuyucak, Tire, Torbalı, Ödemiş gibi birçok yerde pazarları takip ederek traktör çalan şahıs Ödemiş Emniyeti Asayiş Büro Ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda dün Ödemiş’te yakalandı.

İzmir, Manisa ve Aydın gibi yerlerde arandığı ve Aydın’dan çaldığı traktörü İzmir’de, İzmir’den çaldığı traktörü ise Aydın’da sattığı çaldığını başka bir yerde sattığı belirtilen şahıs en son Aydın Kuyucak pazarından çalmış olduğu traktörü getirdiği Ödemiş’te yakalandı.

Edinilen bilgiye göre T.A. (55) isimli şahıs her ilçenin pazarının hangi gün olduğunu takip ederek ilçeleri dolaşıyor. Pazarın olduğu ilçeye gittiğinde vatandaşların traktördeki mallarını indirmesini beklediği ve ardından traktörleri düz kontak yaparak çaldığı belirtildi. En son Aydın Kuyucak pazarından bir traktör çaldığı konusunda bilgi alan Ödemiş Emniyeti Asayiş Büro Ekipleri ilçe genelinde bir araştırma yaptıklarını ve traktörü Cumartesi günü terkedilmiş bir şekilde bulduklarını belirttiler. Traktörün yerinin tespit edilmesinin ardından şahsın göremeyeceği şekilde tedbir alarak beklemeye başladıklarını ve dün şahsın traktörü almaya geldiği sırada ise yakalandığı belirtildi.”

Emniyet ekiplerinin uzun süredir peşinde olduğunu belirttikleri şahsın birçok suçtan araması olduğu ve yaklaşık 20 yılda infazı olduğu belirtilirken, T.A. isimli şahsın tutuklanarak cezaevine kaldırıldığı belirtildi. 

Editör: Haber Merkezi