HABER: NAZİF HARUPÇU


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili olan Binali Yıldırım geçtiğimiz gün Ödemiş ve Kiraz ilçelerine ziyaretinde Belediye hizmet binalarını ziyaret etti.

Ödemiş Belediyesini ziyaretinde, Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan Ali Hadim’in, Yerelgüç gazetesinde çıkan haberini inceleyen Yıldırım, yazıyı okuduktan sonra, Milletvekili adayı olan Hadim’e dönerek yaptığı esprili konuşması herkesi güldürdü.

Yıldırım şöyle dedi, “Ali Hadim partimizde, 12 yıldır çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra iki dönem ilçe başkanlığı görevini sürdürdü. Şimdi de bölgesine daha fazla hizmet etmek üzere çıktığı yolda kendisine başarılar diliyorum. Her şeyden önce hayırlısını istemek lazım. Bu nedenle, 7 Haziran da yapılacak Milletvekilliği yolunda başlamış olduğun bu çabanın karşılığını İnşallah görürsün. Allah yolunu açık etsin. Başarılar dilerim” dedi.

Yıldırım’ın bu temennisinin ardından, Milletvekili aday adayı olan Ali Hadim’de, “Desteklerinizle Milletvekilliği yolunda önce aday, ardından ise Halkımızın teveccühü ile Milletvekili olduğumda, Bir çiftçi, üretici, hayvan yetiştiren birisi olarak bölgemizin sorunlarını en iyi şekilde ele alacağım.  Bugüne kadar İlçe başkanlığı yaptığım dönemde halkımızın her zaman yanında olmaya devam ettiğimiz gibi, şimdi de Milletvekili olduğumuzda, daha fazla koşturmaya şimdiden halkımız adına söz veriyorum. Cenabı Allah çıktığımız bu yolda utandırmasın” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi