HABER: GAMZE ONAN
Beydağ’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Cumhuriyet Lisesi önünden başlayan yürüyüş ile başladı.
Gerçekleşen yürüyüşe Beydağ İlçe Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kamu kurumlarındaki idari amirler, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.
Sonrasında Kurtuluş Parkı’ndaki festival alanına gelindi. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Cumhuriyet Lisesi son sınıf öğrencilerinden Hilal Kapalı’nın Türk Halk Müziği seslendirdi.
Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk yapmış olduğu konuşmasında, “Yaklaşık 8 yıl içerisinde 9’uncusunu eğlence ve konserler bugün benim kanaatime göre çok daha ciddi bir anlam ifade etmekte. Onunda nedeni Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlayan Cumhuriyet serüveni, demokrasi serüveni, özgürlük serüveni bizleri bu günlere taşımıştır. Onun için 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı herkese kutlu olsun.”
Program sonrasında Belgin Gölcük ve Baran Ateş ve Grup Baskın konserleri ile devam etti ve havai fişek gösterisi ile son buldu.




Editör: Haber Merkezi