Geçtiğimiz günlerde Beydağ’a atanan ve küçük menderes havzasının ilk bayan kaymakamı olarak tarihe geçen Hilal Küsmez ’in ardından yerine geçici görevle, Bayburt Kaymakam adayı Muammer Sarıdoğan atanmıştı. Muammer Sarıdoğan’ın görev sürecinin bitmesinin ardından üç yıllık görev süreci için yerine 1986 doğumlu Emin Şimşek göreve başladı.

Kaymakam Şimşek ; “Dört aylık staj döneminin ardından kurayla Beydağ ilçemize kaymakam olarak göreve başladım. Henüz yeni göreve başlamam rağmen ilçemiz egenin güzel bir köşesi olması beni mutlu etti. Zaman içerisinde ilçemizde güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Beydağ Kaymakamı Emin Şimşek Kimdir

1986 yılında Domaniç/Kütahya’da doğdu. İlkokulu Durabey Köyü’nde, ortaokulu Emet’te ve liseyi de Tavşanlı’da tamamladıktan sonra girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Kısa bir dönem Sosyal Güvenlik Kurumu’nda uzman yardımcısı olarak görev yapan genç kaymakam, 2012 yılında Muğla Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. 1 yıl süre ile İspanya’da Madrid Complutense Üniversitesi’nde dil eğitimi aldı. Düzce’nin Cumayeri ve Çilimli ilçelerinde kaymakam vekili olarak bir yılı aşkın süre yaptı. İyi derecede İspanyolca ve İngilizce bilmekte olup evli ve bir çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi