İzmir İli Okullar arası Kızlar Voleybol İl turnuvası Tire kapalı spor salonunda geniş bir katılımla yapıldı. Turnuvaya Bayındırdan katılan ismet İnönü Ortaokullu Kız Voleybol takımı öğrencileri gruplarında yarıştıkları takımları tek tek eleyerek şampiyonluk kupasını Bayındır’a getirdiler. Antrenörleri Ebru Şampiyon tarafından hazırlanan kız öğrencilerin gösterdiği başarı Bayındır da guru kaynağı oldu.

Bayındır Gençlik Merkezi tarafından desteklen voleybolcuların gösterdikleri başarıda çok mutlu olduklarını belirten Bayındır Gençlik merkezi Müdürü Erdal İnce “Voleybolcu kızlarımızın göstermiş oldukları bu başarı bizleri çok gururlandırdı. Kendilerinin başarılarının devam edeceğine yürekten inanıyorum. Voleybolcularımızı yetiştiren antrenörümüz Sayın Ebru Şampiyonu ve sporcularını tebrik ediyorum.”

Antrenör Ebru Şampiyon “sporcularımın göstermiş olduğu başarı beni çok mutlu etti. Ekibimle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışmanın mükâfatını Küçük menderes Şampiyonu olarak aldık. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”

 HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi