Haber: Nazif HARUPCU



 Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Op. Dr. Mehmet Bayındır,  İlk önce 5. Sıra daha sonra 6. Sıradan aday gösterilmesinin ardından 
Sosyal Medya hesabından verdiği mesajlarla, sırasının değiştirilmesi konusunu ele almış ve manidar açıklamalarda bulunmuştu.
Bayındır, sıra nedeniyle istifa eden CHP’li bir adayın haberini paylaşarak manidar mesajlar vermiş ve istifa edeceği dedikoduları yayılmıştı.
Aday listelerinin açıklanmasının ardından, patlak veren kriz tatlıya bağlandı.
Bayındır, son kararını verdi ve istifa etmeyeceğini iddialı açıklamalarla kamuoyuna duyurdu.
İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Bayındır açıklamasında,
“Benim için hiçbir problem yok, yine tuşu bu kez sayıyla nakavtı da puanla yapacağız. İstifam kesinlikle söz konusu değil. Halka hizmet yolunda göreve devam ediyoruz. Cumartesi günü Ödemiş’ten alana inerek çalışmalara başlıyorum. Büyük taarruzun startını verdik.
Önce Allah’a (Cellecelalüh), sonra kendime, beni seven On binlerce hasta ve hasta yakını ve seçmenlerime güvenerek ve Genel Merkezin tam desteğini da alıp, “DOKTOR-MİLLET EL ELE, GÖNÜL SEFERBERLİĞİ” adını verdiğim seçim kampanyamı, Cumartesi günü memleketim Ödemiş’e bağlı Kayaköy Mahallesi’nden başlatıyorum.
İnşallah, Bölgemize ve Ülkemize hayırlı, Uğurlu olsun. Halka ve hakka hizmet için, durmak yok, tam gaz yola devam, vesselam” dedi.

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi