HABER: GAMZE ONAN


Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen Ak Parti mitingine 200 bin üzerinde kişinin katıldığını belirtilirken, Ödemiş’ten 6 bin üzerinde katılım gerçekleşti. 210 aracın miting yerine Ak Parti’li katılımcıları taşıdığını belirten Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir bir açıklamada bulundu.

İlçe Teşkilatına, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına, üyelere ve kısacası Ak Parti ailesine yürekten teşekkür ettiğini belirten Demir yaptığı açıklamasında, “Gerçekleşen mitinge katılım çok güzeldi. İzmir Ak Parti sevdasını, Ak Parti özlemini bu miting ile teyit etmiştir. Bu muhteşem miting 7 Haziran zaferinin provasıdır. 13 yıldır desteklerini esirgemeyen ve hatta her seçimde daha fazla ilgi gösteren bu büyük millete hizmetkâr olmaktan gurur duyuyoruz. Boş vaatlerle ihale hesabı kandırmacalarla seçmeni etkilemeye çalışan vizyon fakiri muhalefete halkımız tekrar “Ben hizmete bakarım söz değil” sözünü hatırlatmıştır. Yıllarca iki tane anahtar, onlar ne veriyorsa biz iki katını veriyoruz, mazotu 1,5 TL yapacağız edebiyatı ile halkı kandırmaya çalışan siyasetin prim yapmadığı gözler önüne serilmiştir.

Biz özellikle şunu sormak istiyoruz Türkiye’nin en pahalı suyunu satan CHP zihniyeti mazotu nasıl 1,5 TL’ye satabilir? Bu konuda kendilerine en iyi cevabı Binali Yıldırım bakanımız şöyle vermiştir; “Kaval elin, yel Allah’ın, üfle Kılıçdaroğlu üfle”

İzmir’de mitinge yoğun katılım göstererek bizim boynumuzun halkımızın karşısında, dünya karşısında dik durmasını sağlayan halkımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi