HABER: AYŞE AKYÜZ


Pazar günü Bayındır Öğretmenler evinin yakınlarında, bulunan Albay Alpat Caddesi’nde meydana gelen kazada araçlar hurdaya döndü. Şans eseri hurdaya dönen araçlarda can kaybı yaşanmadı. Kaza esnasında mahalle ziyaretlerinden dönmekte olan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli kazaya anında müdahale etti.

Kazada fahri Barutçu, Mehmet arabacı, Ayşe Gülsü ve Fatma Gülsü hafif şekilde yaralandılar. Sesli’nin müdahalesinin ardından yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bayındır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma Bayındır Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Sesli “Dün eşimle birlikte yaptığımız ziyaretler sonrası dönüş yolunda karşılaştığımız bir kazaya müdahale ettik. Çok şükür Anneler Günü’nde hiçbir anne evlat acısı yaşamadı. Can kaybı yok. Yaralılara bir kez daha acil şifalar diliyorum. Bir doktor olarak biliyorum ki hiçbir şey yaşamınızdan daha önemli değil. Lütfen yola çıkınca sizleri geride bekleyen anneleriniz olduğunu unutmayın. Onlara evlat acısı yaşatmayın.”

Editör: Haber Merkezi