HABER:DİLEK AYVALI

Çocuk başkan Özcan’ın ilk talimatı yapılan işleri yerinde görmek oldu.

Tire Gölet Şenlik Alanındaki kutlamaların Tire Belediye Başkanlığı makamında devir teslim töreni yapıldı. Tire Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koltuğunu Eskioba İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Eda Özcan’a devretti.

Tire Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım da makamını çocuk başkan yardımcısı olan 5. Sınıf öğrencimiz Çiçek Kunç’a devretti.

Belediye Başkanı Salih Atakan Duran buradaki konuşmasında, “Gazi Meclisimizin Kuruluşunun 102. yıldönümünde bu günü tüm dünya çocuklarına hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan çocuklarımız arasındaki karşılıklı dostluk, sevgi ve saygı duygusunu yavrularımıza 23 Nisan Çocuk Bayramı ile aşılamıştır.

Bizlerde bu günlerde görevlerimizi çocuklarımıza devrederiz. Bugün Tire Belediye Başkanlığı makamını Eskioba İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Eda Özcan yavrumuza, Başkan Yardımcılığı görevini de 5. Sınıf öğrencimiz Çiçek Kunç kızımıza devrettik. Onlara yaptığımız hizmetleri anlattık. Bizler gelecek nesiller için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğimizi şekillendirecek olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Çocuk Başkan Eda Özcan ve çocuk başkan yardımcısı Çiçek Kunç’a Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran günün anısına birer hediye takdim etti.

Daha sonra çocuk başkan Eda Özcan’ın talimatı gereği Tire’deki park ve bahçelerde incelemelerde bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi