HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş’te çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’e okul yıllarına götürdü. Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından kutlamaların ev sahibi olarak görevlendirilen İnönü İlkokulu, Ödemiş Belediye Başkanı Badem’inde mezun olduğu okul, olması sebebiyle Başkan Badem açısından özel bir anlam ifade ediyor.

Başkan Badem çocukluk anılarına geri döndüğünü belirterek; okul ziyaretlerine önem verdiğini mezun olduğu okul olması nedeniyle İnönü İlkokulunu ’da sık sık ziyaret ettiğini söyledi.

Başkan Badem, çocukların sunmuş olduğu birbirinden renkli gösterileri dikkatle izledi.

Türkiye Cumhuriyetinin çağdaş medeniyetler zirvesine taşınacağına inancının tam olduğunu belirten Badem ; “İlkokula başladığım günleri ve bayram kutlamalarımızı anımsadım. O günden günümüze çok önemli gelişmelerin olduğunu gözlemliyorum. Çocuklarımız milletimizin en değerli varlığıdır. Çocuklarımızın eğitimi konusundaki yenilikler, ülkemizin gelişmesini olumlu etkilemekte ve Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyetler zirvesine taşıyacağına inanıyorum. Bu özel günde tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı yürekten kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi