Dün akşam Bademli mahallesinde Kadıoğlu beton sahibi Ahmet Kadıoğlu’nun katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, Ödemiş Belediyesi Meclis üyeleri Bademli halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlene iftar yemeğine yaklaşık olarak 2500Kişi katıldı.

İftar yemeğinde yapılan duanın ardından sahneye çıkan Küçük Safiye Nur İşler okuduğu Sol yanım acıyor Anne şiiriyle herkesin gözlerini nemlendirdi.

Düzenlenen İftar yemeğinde Önce Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim Bir Konuşma yaptı. Hadim “ Ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bugün burada bize bu güzel sofrayı donatan Kadıoğlu beton sahibi Ahmet Kadıoğlu’na teşekkürlerimizi iletiyorum.”

    Başkan Badem “24 saat vatandaşlarımla olmak bana gurur veriyor”

Düzenlenen İftar yemeğinde Yeni doğmuş bebeğin hizmetinde olamıyorsak belediye başkanı olmamıza gerek yok diyen ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem  ,“30 Mart yerel seçimlerinde Ödemiş Belediye Başkanı seçildim ve bundan böyle görevim halkıma hizmet etmek boynumun borcu,24 saat vatandaşımla birlikte olmak bana gurur verir. Dağ köyündeki vatandaşımızın, merkezdeki yaşlı teyzenin, yeni doğmuş bebeğin hizmetinde olamıyorsak bu şehir de belediye başkanına gerek yoktur. Sizlerin ayağına gelmek için her fırsatı değerlendiriyoruz. Sıkıntılarınızı en kısa sürede gidereceğiz. Ramazan ayının sonuna kadar iftar yemeklerine katılamaya kahve ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızın dertlerini dinlemeye onlarla iç içe bir bütün olmaya devam edeceğiz”

  Badem “ Gönül dostlarımla aynı lokmayı paylaşmaktan gurur duyuyorum “

Her akşam bir mahallede iftara katıldıklarını Belirten Badem “Ödemiş’te 7 mahallede yaklaşık 5500 kişiyle iftar çadırındayız.2500’ü bu akşam Bademli de olmak üzere diğer çadırlarda 500’er kişiyle iftarımızı yaptık. Gönül dostlarımızla bir arada aynı lokmaları paylaşmaktan gurur duyuyorum. İnşallah Kadir Gecesini de birlikte geçireceğiz. Bu akşam bu yemeği düzenleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum”

Ödemiş Belediyesi’nin bu iftarda hiçbir katkısının olmadığını belirten Badem ,“gönül dostlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız sayesinde düzenlenmiş bu iftar yemeğinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizim sözümüze inanan değer veren insanlara çok teşekkür ediyorum ” 
Haber: Ayşe Akyüz 

Editör: Haber Merkezi