HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Devlet Hastanesi başarılı bir operasyonla bel fıtığı ameliyatı oldu. Uzun bir zamandan beri bel bölgesindeki kasılmalar ve ağrılar sebebiyle çeşitli sıkıntılar yaşayan Başkan Badem operasyonu, AK Parti İlçe Teşkilatı seçimleri ve yoğun iş temposu nedeniyle uzun bir süre erteledi.

Başkan Badem’in ameliyat olduğunu duyan yakınları Ödemiş Devlet Hastanesine koştu. Başkan Badem’i ziyaret edenler arasında Torbalı Belediye Başkanı Adnan Görmez, İzmir 1.Bölge AK Parti Atilla Kaya, Ödemiş Belediye Meclis Üyesi ve Ödemiş Spor Başkanı Halil Güler, İzmir AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Kiraz AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erman Aktaş Ödemiş AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru bulunuyor.

Geçirdiği ameliyatın başarılı geçtiğini ve kendini iyi hissettiğini belirten Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem “Uzun süreden beri rahatsızlığım devam ediyordu. Teşkilat seçimlerinin olması sebebiyle operasyonu ertelemiştim. Fırsat bulunca da gelip operasyonumu geçirdim. Çok şükür başarılı bir operasyon geçirdim. En kısa zamanda görevime kaldığım yerden devam edeceğim.”

Editör: Haber Merkezi