Bakıma muhtaç olan vatandaşa Boşnak eli değdi

Boşnak Derneği İlk Sosyal Sorumluluk Projesini yaptı

Ödemiş Mithatpaşa Caddesinde uzun zamandan beri Hükümet Konağı meydanında Atatürk Anıtı önünde yatıp kalkan, 1970 doğumlu Cengiz Sözüer, Ödemiş Boşnak, Sancak, Balkan Kültürü Dostluk Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tuncay Satılmış ve Kadın Kolları Başkanı Özge Şahinoğlu’nun girişimleri ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Grup Sağlık Başkalığı iş birliği ile Manisa AMATEM’e Tedavi Merkezi’ne tedavi edilmesi için gönderildi.
Cengiz Sözüer’in alkol probleminin yanında ayaklarındaki virüs hastalığı nedeniyle morarmaların meydana geldiği belirtildi. Böylece Ödemiş Boşnak, Sancak, Balkan Kültürü Dostluk yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ödemişteki ilk sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmiş oldu.

Kadın Kolları Başkanı Özge Şahinoğlu “Derneğimizin ilk sosyal projesini yaptık. Tüm destek verenlere canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ödemiş Boşnak, Sancak, Balkan Kültürü Dostluk yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak sosyal projelerimize devam edeceğiz. ”

Ödemiş Boşnak, Sancak, Balkan Kültürü Dostluk yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tuncay Satılmış “Toplumda Boşnak ve Arnavut, Göçmen olarak tanımladığımız Ödemiş’te yaşayan halkımıza kültürlerini yaşatmak, yardıma, bakıma muhtaçlara destek amacı taşıyan bir kuruluştur.  Cengiz Sözüer isimli vatandaşımızın daha önce bakım evinde yattığını, bakıma muhtaç olduğunu öğrendik. Bu kış kıyamet gününde kendisini Manisa AMATEM’e tedavisi yapılmak üzere gönderdik”.

Konuyla ilgili olarak, Ödemiş Boşnak, Sancak, Balkan Kültürü Dostluk yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine teşekkür eden Cengiz Sözüer kendisinin yeni bir hayatta başlayacağını belirtti. Cengiz Sözüer “Kardeşlerime teşekkür etmek istiyorum. Bu yardımla hayatımda her şeyin daha yoluna gireceğine inanıyorum.” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi