HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş’te bayanlara yönelik Kuran kursu hizmeti veren Cumhuriyet Mahallesi Ayşe Boyacı kuran Kursunda eğitim gören 40 yakın Bayan Ödemiş Muzaffer Gönen yazlık düğün salonunda yapılan bir etkinlik ile sertifikalarını aldılar. Düzenlenen etkinliğe ödemiş müftüsü Mustafa Bilgiç, Ömer Yanık, Üç Eylül Mahallesi Muhtarı Bekir Uşaklı ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte, Ödemiş İmam Hatip Lisesi 11 sınıf öğrencisi Raşit Kırıcı hatim okudu. Geceye Nirvana müzik topluluğundan Neyde Fatih Tedik, Gitar da ,Gitarda Ferit Avcı, Bendir ’de Hüsnü Bağdatlıoğlu eşsiz müzikleriyle renk kattı.

Etkinlik kursiyerlerin Kuran’ı Kerim’den parçalar halinde dualar ve Türkçe okunuşlarıyla başladı ardından Ayşe Boyacı Kur’an Kursu öğreticisi Nevin Nalcı tarafından gecenin açılış konuşması yapıldı.

Nalcı ; “40 yakın bayanımızı Kuran kursumuzda kuran öğreterek sertifika sahibi yaptık katkıda bulunan herkese bu etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan İlçe Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç bu gecenin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Ayakkabıcılar Odası Başkanı Sayın Mustafa Köksal çok teşekkür ediyorum.”

Ardından kursiyerlerin ilahi ve kurandan demeçler vermesiyle devam etti.

Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç ‘de gecede bir konuşma yaptı. Bilgiç ; “kuşumuzu tertipleyen ve bayanlarımıza kuran öğreten hocalarımıza başta olmak üzere katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi