HABER SEMİH DURSUN

Ak Parti Kiraz İlçe Başkanı M. Emin Avşar, Kiraz için yapılması planlanan ve devam etmekte olan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Kiraz İlçe T         eşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kiraz için yapılması gereken yatırımlar konusunda gerekli girişimlerde bulundukları belirten Avşar,“ Kiraz’da yıllardır yapılması yılan hikâyesine dönen Çevre yolu ve Köprünün çalışması devam etmektedir. En kısa zamanda bitirilerek Kiraz’ımızın hizmetine sunulacaktır. Ayrıca Torbalı’dan başlayan Bayındır’a kadar gelmiş olan duble yol çalışmasını hızlandırmak için yapmış olduğumuz girişimler neticesinde Eski Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım ve  İl Başkanımız Bülent Delican’ın Kara Yolları Bölge Müdürlüğüne vermiş oldukları talimat sonrası Kiraz’da kurulacak olan 2. Şantiyenin başlatılıp tamamlanması hızlandırılacaktır.“

Kiraz’a Yeni Devlet Hastanesi

Kiraz’da büyüyen nüfusa karşılık Kiraz Devlet Hastanesinin yetersizliği ve doktor eksikliği sorunu sık sık gündeme geliyordu. Konu ile ilgili Kiraz Ak Parti İlçe Başkanı M. Emin Avşar Kirazlılara yeni Devlet Hastanesinin müjdesini verdi. Avşar, “Kiraz’da yıllardır yaşanan doktor, teknisyen ve ekipman sıkıntılarını ortadan kaldıracak 75 yataklı yeni devlet hastanemizin projesi 2016 programına alındı. Böylelikle yeni devlet hastanemizin yapımından sonra bu konuda ki sıkıntımızda sona erecektir“ diye konuştu.

Kiraz’a Yüksek Okulu Kazandıracağız

Kiraz’ın konumunu ve ekonomisini ciddi anlamda canlandıracak hedefteki projelerden biri olan yüksek okulun kazandırılması konusunda gerekli girişimleri bulunduklarını söyleyen Avşar, İzmir Katip Çelebi Üniversitesinin bazı bölümlerinin yer aldığı Yüksek okulun Kiraza yapılması için çalışmaları hızlandırdıklarını belirtti.
Ayrıca iptal edilen Suludere Göledini yapmış oldukları itiraz neticesinde 1,5 ay sürede tekrar Kiraz’a bu projeyi kazandırdıklarını belirten Avşar,“ ilçemizde hayal edilip gerçekleştirilmeyen yatırımları ve Hizmetleri yaptıkça Geçmişte görev alıp yapamayanların rahatsız değil memnun olmaları gurur duymaları gerekir. Bazı Kurum Amirleri de işlerine yapmak yerine siyasete özeniyorlar. Onlara da İstifa edip siyasete girmeleri daha uygun olacaktır dedi. Bizler Görevimizin vatandaşımıza hizmet etmek olduğu şuuru ile çalışmaktayız. “

Editör: Haber Merkezi