İstanbul Valisi Vasip Şahin'in yaptığı son açıklamaya göre, 3 canlı bombanın kendini sı sonucu ölü sayısı 28'e çıktı. Çoğu ağır olmak üzere 60 yaralı var.

6'SI AĞIR 60 YARALI VAR

Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre 'nda meydana gelen patlamada 6'sı ağır 60 yaralı var. Yaralılar patlamanın ardından olay yerine sevk edilen 49 ambulans ve 5 UMKE ekibi aracılığı ile hastanelere taşındı. Yaralılar tedavileri yapılmak üzere Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bölgedeki çeşitli hastanelere sevk edildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nde patlamalar oldu. İlk belirlemelere göre 3 ayrı patlama olduğu belirtiliyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada "İlk belirlemelere göre 10 şehidimiz, 20 yaralı var. Bir terörist, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde etrafa ateş açtı ve kendini patlattı. Hangi terör örgütü biliniyor, ancak teyide ihtiyaç var' dedi. Havalimanına giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Bozdağ'ın bu açıklamasından sonra İstanbul Valisi Vasip Şahin ölü sayısının 28'e çıktığını açıkladı.

Editör: Haber Merkezi