HABER:CEREN ERCİH
Tire'nin Derebaşı Mahallesi yakınlarında dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Atalay Demir’in cenazesi Büyük Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Ahrandı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Ödemiş Belediyesi Zabıta Memuru 27 yaşındaki Atalay Demir’in evinin bulunduğu Hastane Caddesi trafiğe kapatıldı.  Atalay’ın cenazesi baba evinden helallik alındıktan sonra Ödemiş Belediye binasının önüne getirildi. Tabutuna sarılarak ağlayan acılı anne oğluyla son kez vedalaştı.

Ailesi, arkadaşları ve mesai arkadaşları tarafından sevilen Atalay Demir için Ödemiş Belediyesi önünde düzenlenen törene, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, belediye çalışanları, ailesi ve arkadaşları katıldı.

Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Sözün bittiği yerdeyiz. Atalay Demir, Ödemişe hizmet eden, iyi yürekli bir kardeşimizdi. Birlikte çalıştığımız 2 yıl içerisinde insanlara hep hizmet ettiğini, yardım etmeye çalıştığını gördük. Bugün, belediyemizin yaşadığı en kötü günlerden biri. Tarif edilemez bir acı. Allah tekrarını göstermesin.  Bizler inançlı insanlarız. Hayır ve şerrin Allah’tan geldiğine inanıyoruz. Görevi gereği Ödemiş’te birçok kişiyle temas halinde olan, güler yüzlü ve samimiyetiyle herkes tarafından sevilen, ailemizin bir ferdi, çalışma arkadaşımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Genç yaşta trafik kazasında hayatını kaybeden Atalay Demir’in tabutu gönül verdiği forması ile örtüldü.

Editör: Haber Merkezi