HABER:OĞUZ AKTÜRK
Gezi etkinliğini organize eden motor sever ve motosiklet alım satımı gerçekleştiren Erkan Kasapoğlu, " Ödemiş’te amatör motor ruhunu içinde benimseyen herkesi gerçekleştireceğimiz etkinliğe bekliyoruz” dedi.
Amacımız Ödemişte birlik beraberliği sağlamak
Gerçekleştirilecek olan etkinlik hakkında konuşan Kasapoğlu, " Ödemiş’te çok sayıda motor sever var. Ehliyeti olup yeni motor kullanmaya başlayan kardeşlerimizde var onlara yardımcı olup dikkatli motor kullanmaları konusunda gerekli bilgileri vermek istiyoruz. Trafikte uyulması gereken kurallar var. Bunlar hakkında genç kardeşlerimize bilgilendirme yapmamız gerekiyor. Amacımız birlik beraberlik içerisinde kurallara uygun motor kullanımını özendirmek"
‘Üçüncü Gökçeada Motor Festivali’ gerçekleşecek
Çanakkale Gökçeada’da iki gün sürecek olan motor festivaline katilim sağlayacaklarını belirten Kasapoğlu, "Bu hafta günü birlik düzenlenecek olan etkinlik için motora gönül veren motosiklet kullanıcılarını bekliyoruz ayrıca etkinliklerimiz devam edecek bizler motor ruhunu içinde barındıran bir grubuz. Bu tur etkinliklere her zaman katilim sağlayacak ve bizlerde etkinlik düzenlemeye çalışacağız. Motor severleri gerçekleşecek olan etkinliklere bekliyoruz."
Trafikte motor sürücülerini görmezden gelmeyin
Trafikte seyir halinde diğer motosiklet sürücüleri gibi kendilerinin de sorun yaşadığını belirten Kasapoğlu, " Trafikte bizler de varız. Araç sürücüleri olarak bizleri fark etmeleri ve saygı duymalarını istiyoruz. Motosiklet kazalarını en aza indirmek için hem motosiklet kullanan arkadaşıma hız yapmamalarını araç sürücüleri için de trafik kurallarına uyarak bizleri fark etmelerini istiyorum."

Editör: Haber Merkezi