HABER: BAŞAR UÇAR
Ödemiş Altınordu Futbol Okulu, altyapı yatırımlarıyla Türk futboluna katkı sunan Altınordu’nun Çocuk Tiyatrosu’nu Ödemişli çocuklarla buluşturacak. Altınordu Çocuk Tiyatrosu 15 Mart Çarşamba günü “Atakan’ın serüveni” adlı oyunu Ödemişli çocuklar için sahneleyecek.
Altınordu bünyesinde oluşturulan tiyatro grubunun ilkokul öğrencileriyle buluşturduğu müzikli oyun “Atakan’ın serüveni” Ödemiş Belediye Kültür Merkezi büyük salonda saat 12.00’da ücretsiz olarak sergilenecek.
Ödemiş Altınordu Futbol Okulu Antrenörü Sercan Özdemir, Çocuklara spor sevgisi kazandırmak, onlara sağlıklı beslenme, iyi dinlenme, centilmenlik, iyi birey ve iyi vatandaş olma gibi önemli konularda mesajlar vermek üzere yola çıkan İzmir Engelsiz Sanat Derneği oyuncularından oluşan Altınordu Çocuk Tiyatrosu’nun Ödemiş’teki gösterimine tüm ilkokul öğrencilerini davet etti.
Ödemiş Altınordu’nun çocukların çok yönlü gelişimine büyük önem gösterdiğine vurgu yapan Özdemir, Altınordu Çocuk Tiyatrosu’nun da bunun bir parçası olduğunu söyledi. Özdemir, oyunu izlemek isteyen ilkokul öğrencileri için 0542 543 50 05 numaralı telefondan irtibat sağlanabileceğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi