HABER: M. REMZİ ŞENKİ

İzmir'in en eski ve köklü spor kulüplerinden biri olan Altınordu’nun Tire’de Futbol Okulu açıldı.

26 Aralık 1923’te kurulan Altınordu Spor Kulübü Tire’de açtığı futbol okul ile iyi birey iyi vatandaş iyi futbolcular yetiştirecek.Altınordu Futbol Okulu, Tire’de uzun zamandır faaliyet gösteren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Özel Mega Çocuk Kulübü’nün girişimleriyle açıldı.Güney Ege Genel Koordinatörü  ve Kuşadası Futbol Okulu Sorumlusu Hakan Yılmaz, Türkiye Altınordu Futbol Okulları Genel Koordinatörü Mahmut Gözüaçık ve Altınordu Futbol Okulları İzmir Beslenme Sorumlusu Pelin Bal'ın katılımları ve sunumları ile yapılan açılışta sporseverlerin ilgisi oldukça fazlaydı.

Mahmut Gözüaçık, “Tire, geçmiş yıllarda da görüldüğü gibi futbolcu potansiyeli yüksek olan bir ilçedir. Açtığımız bu okul, Tire’nin yetenekli futbolcularını ortaya çıkaracak, başarılı sporcular Altınordu Futbol Kulübü’nün formasını giyme şansı yakalayacaktır” dedi.

HEDEFİMİZ YETENEKLİ VE KARAKTERLİ OYUNCULAR KAZANDIRMAK”
Altınordu Futbol Okulu Tire Şubesi Kurucuları’nın yaptıkları ortak açıklamada ise şu ifadelere yer verildi, “Tire’de iyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcular yetiştireceğiz. Tire’deki yetenekli çocukları tespit edip, uzun soluklu bir eğitim süreciyle, öncelikli olarak iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu olmaları için çalışacağız. Okulda eğitim gören futbolcular birer aylık periyodlar halinde Kuşadası Altınordu Tesisleri’nde Güney Ege Altınordu Futbol Okulları’nın katıldığı turnuvalarda boy gösterecek ve orada Altınordu Futbol Kulübü scout ekibinin sürekli gözleminde olacaktır. Tire’deki çalışmalarımızı ise Evren Halı Saha Tesisleri’nde yapacağız. Hedefimiz yetenekli ve karakterli oyuncular kazandırmak.”

Editör: Haber Merkezi