HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş  Kültür Garden Düğün Salonunda düzenlenen İftar yemeğine İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Nail Kocabaş, Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcıları, AK Kadınlar, Gençlik Kolları ve Yönetimi, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Münir Bezmez,  Eski ilçe Başkanları, Belediye Meclis üyeleri,  Seçim işleri Başkanı Onur Atbin ve partililer katıldı.

Yapılan duaların ardından yemeğe geçirirken, yemek sonrası konuşmayı Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptı.

Badem, “Bu akşam İlçe Başkanlığımızın tertiplediği AK Parti teşkilatlarıyla İftarda buluşalım programındayız. Öncelikle sizlerden özür diliyoruz. Biz istedik ki özellikle ilçe teşkilatımız, İlçe Başkanımız bu yemeği olabildiğince İlçe birlikte dostluk havası içerisinde geçmesini ve sizlere farklı bir yemek sunumunu yemeği de İzmir’den bir profesyonel firmadan getirelim istedik. Ama yolda getiren araçın sıkıntısından dolayı biraz gecikti. Onun için hepinizden Özür diliyoruz. Bildiğiniz gibi Ramazan birlik, beraberlik, mağfiret, şefaat ayı, İnşallah bu Ramazanda da her daim olduğu gibi birlikteliğimiz, beraberliğimiz daim olsun inşallah bu Ramazanda da yaptığımız hayırların kabul olur diye dua ediyorum.

Sevgili AK Partili yol arkadaşlarım, değerli dava arkadaşlarım, Değerli gönül dostlarım, bildiğiniz gibi Ödemiş’in şu anda bunun dışında yedi ayrı noktada Belediyemizin verdiği İftar çadırlarında yaklaşık 4.200, 4.250 kişi iftar yemeği yiyor. Bizler bu akşam farklı bir noktada sizlerle birlikte olmak istedik. Aksilik çıktı ama biz sizin sonsuz hoşgörünüzü sığınarak, sizin bizlere olan bu yöndeki gönül dostluğunu sığınarak, gecikmeden dolayı tekrar özür diliyorum.

Değerli Arkadaşlar önümüzde 24 Haziran var, bu 24 Haziran öncesi az önce seçim işleri arkadaşımızın dediği yoldayız. Biz Ramazan da bu Mübarek iftar saatinde birlikte olalım, birbirimizin yüzünü görelim, birbirimize gönül dostluğumuzu gösterelim diye buradayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi