Savcı Sayan: “ Bugün burada isterdim ki, AKP. nin zulmünü konuşalım. AKP. liler, Hz. Ömer’in adaletini getireceğiz diyordu. Hz. Ömer, Devletin mumu ile devlet işlerini, kendi mumu ile özel işlerini yapardı. Ama bunlar gemilerde kimin mumunu yakıyorlar. AKP. ve Tayyip Erdoğan gömlek değiştirdik dedi aldanmayın. Yılanlar da gömlek değiştirir ama zehirleri bitmez.”

Şimdi, Savcı Sayan AK. Parti İzmir Milletvekili adayı. Şimdi ne diyor: “Recep Tayyip Erdoğan benim için milli bir liderdir.”

Numan Kurtulmuş: “Harun gibi gelip, Karun gibi gitmeyeceğimize söz veriyoruz. Karunlaşmayacağız, Firavunlaşmyacağız.” Numan Kurtulmuş AK. Parti’ye girdikten sonra sözlerini tavzih etti. “Karunlaşmayacağız, Firavunlaşmayacağız, kendime verdiğim bir sözdü. Tayyip Erdoğan’ı kasdetmedim.”

Mehmet Metiner: Ben Tayyip Erdoğan’la, demokratik bir Türkiye inşa edilebileceği kanaatinde değilim. Çünkü icazet aldığı içerideki çevreler, statükonun sahici sahipleri. Tayyip bey bunu götürebilecek bir şey değil. Yanında danışmanlarıyla, belki bir şeyler kurtarmaya çalışıyor. Ama kendisi, siyaseten, entelektüel düzeyde, bunu kaldırabilecek düzeyde bir insan değil. Henüz entelektüel birikiminin ve siyasal birikiminin bu çapta olduğuna inanmıyorum. Hele hele Türkiye’yi demokratik bir değişime uğratacak…”

Ve Mehmet Metiner AKP. İstanbul Milletvekili Adayı…Bakın bu gün ne diyor: “Evet. Kusursuz itaatse, biz büyük liderimize kusursuz itaat ediyoruz. Biatse, biat. İtaatse itaat…Ölümüne arkasında durmaksa, ölümüne arkasındayız.”

SÜLEYMAN SOYLU:  Rahmetli Menderes ile kendini nasıl kıyas ediyorsun? 7 yıldır bu milleti oyalıyorsun. 7 yıldır bu milleti sömürüyorsun. Sen kim, Menderes kim…”

Şimdi Süleyman Soylu Trabzon Milletvekili Adayı: Bakın bugün ne diyor? “Tayyip Erdoğan, Başkanlık Sistemini kendisi için istememektedir. Vallahi de istememektedir, billâhi de istememektedir. Onun karizmazı, onun yaptığı hizmetler, milletle bütünleşmesi için başkanlık sistemine ihtiyaç yoktur ki, kendisi için başkanlık sistemini istesin. Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin ilelebet ezeli ve ebedi başkanıdır.”

YİĞİT BULUT:  Sevgili dostlar son 5 yılda, özellikle AKP. İktidarı döneminde, belediyelerde yapılanları, transfer edilen imar ve toprak rantıbı görünce artık isyan ediyorum. Bu kadar kör göze parmak, bu kadar adam kayırma, bu kadar açık ve herkesi aptal yerine koyan sermaye transferi olamaz.”

Ve şimdilerde Danışman Yiğit Bulut:” Şu anda dünyada iki lider var: Biri Tayyip Erdoğan, diğeri Putin.” Veee.

AK. Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Göktaş: “Şimdi 24 saat yağmur yağıyor, AK. Parti’nin yüzü suyu hürmetine. AK. Parti bereket demektir.”

Aday olamayınca Mustafa Göktaş: AK. Parti yalan parti. Ben yalana girmem. Delikanlı olacaksın arkadaş.”

Not: “You Tube” e girip “Son Vesayet” yazarak bunları videosundan kendi sesleri ile izleyebilirsiz. İşte AK. Parti bu kişilerle halkın karşısına çıkıyor. Bakalım Mevlâm neyler?