Parti kararı ile istifaları alınan İzmir’deki ilçeler için yeni isim arayışı sürüyor. Partinin İl başkanlığı ile koordineli yürüttüğü çalışma kapsamında Kiraz’dan sonra Buca, Dikili ve Güzelbahçe ilçe başkanları ve yönetim kurulunun değiştirilmesi kararı çıkmıştı.
Dört ilçede bundan sonra görev alacak isimleri bulmak için çalışma başlatan genel merkez İzmir Koordinatörü Antalya Milletvekili Mustafa Köse’yi kente gönderdi.
Köse, Kiraz’dan sonra Güzelbahçe ve Dikili’de partililerle buluştu.
Göreve talip olanlar dışında ilçelerde görev yapan eski yeni birçok kişiyi görüşme odasına alan Köse’nin hazırlayacağı rapor doğrultusunda Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım’ın da görüşü alınarak isimler genel merkeze bildirilecek. Kısa süre sonra parti dört ilçede yeni başkana ve yönetime kavuşmuş olacak.
ÖDEMİŞ ZİRVESİ
Öte yandan Murat Yıldırım ve Mustafa Köse bugün de Ödemiş’e giderek partililerle bir araya geldi. Belediye Başkanı Mahmut Badem ile İl Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun’un da eşlik ettiği heyet istişare toplantısı yaptı. Partinin iki ismi İzmir teşkilatına mesajlar verirken birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 

Editör: Haber Merkezi