Haber: Dilek Ayvalı

Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli, 24 Haziran’da yapılacağı kararı alınan seçim ile ilgili görüşlerini paylaştı.

 

Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli, dün MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önerisi ile bugün görüşülerek ortak karar alınan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağı açıklanan seçim ile ilgili görüşlerini paylaştı.

 

Başkan İçelli, “Alınan kararın memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemiz coğrafyası üzerinde yapılmak istenen dış ülkelerin planlarına karşı, güçlü bir sistem ile dimdik durabilmek için alınan erken seçim kararını elbette ki doğru buluyoruz. Gelişmeler dikkate alındığında böyle bir karara gidildi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi’ne geçilebilmesi için tarih belirlenmiş oldu. Parti olarak hazırız. Bu seçim 24 haziran değil 24 nisan’da da yapılıyor olsa, Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle ve sandık başkanları olarak seçime hazırız” dedi.

 

TİRE’DEN ÇOK İYİ BİR SONUÇ ALACAĞIZ

 

Geçtiğimiz 31 Mart’ta yapılan Ak Parti Tire 6. Olağan ilçe kongresinde, Ak Parti Tire İlçe Başkanı seçilen Mustafa Selman İçelli, partisinin ülke genelinde gerçekleştirdiği kongreler ile bir tazelenmeye gittiğini vurguladığı konuşmasında, “Ben gençlik kollarında, ilçe yönetiminde ilçe başkan yardımcılığı, halkla ilişkiler başkanlığı görevlerinde bulunarak pek çok seçim çalışmasında bulundum. 4 yıldan bu yana meclis üyesi olarak görev yaptım. Dolayısı ile seçim konusunda tecrübeliyim. Bizim için zor olmayacak. Ekibime güveniyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ile kurulan ittifak ile ülke genelinde ve Tire’den çok iyi bir sonuç alacağımıza inancım tam. Ak Parti’nin ilk kurulduğu yıllardaki heyecanı gözlemliyorum“ dedi.

 

Editör: Haber Merkezi