HABER: FUAT İNCİ


Ödemiş Ak Parti İlçe Teşkilatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 100 çocuğa AK Partili hayırsever işadamının katkılarıyla kıyafet hediye edildi. Sabah saatlerinde AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman ve partililer, çocuklar ve aileleri ile bir araya gelerek önce alışveriş yaptılar. Rengarenk cıvıl cıvıl kıyafetlerin büyüsüne kapılan çocuklar kıyafet seçmekte zorlanırken imdatlarına Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman yetişti. Duman, çocuklarla bizzat ilgilenerek kıyafet seçiminde onlara yardımcı oldu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir ; “23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramı nedeniyle, çocuklarımızı hayırsever bir iş adamının katkılarıyla hediyeler verdik. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bunun mutluğunu yaşadık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle iki mutlu günü bir arada yaşamaktan da huzur duyuyoruz. Bu vesile ile halkımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor.  Regaip kandilinin tüm İslam aleminde hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Böyle bir günde çocuklarla olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman  ; “23 Nisan bayramı nedeniyle çocuklarımızı sevindirmek istedik onlar ve aileleriyle alışverişe çıktık. Alışverişimiz sonrasında bir kaynaşma yemeği yedik. Onları mutlu etmek bizleri de mutlu etti. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi