HABER: NAZİF HARUPÇU


Ak Parti Ödemiş İlçe teşkilatı her ayın ikinci haftasında düzenlediği geleneksel kahvaltılı toplantısını dün Edem’de düzenledi.

Kahvaltıya Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, Teşkilat Başkanı Muhammed Şen, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çoban, Hazım Sezgin, Mehtap Girgin ile basın mensupları katıldı.

Burada ilk konuşmayı Mehtap Girgin yaptı. Girgin şöyle dedi, “Geleneksel hale gelmiş kahvaltılı toplantımıza hoş geldiniz. Seçimler yaklaşmakta ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’de çalışmalar başladı. Seçim büromuz Türk Hava Kurumu binası karşısında.

Cuma günü de Ak Parti İzmir 2. Bölge Birinci sıra Milletvekili adayımız İbrahim Turhan gelecek. Ve Ödemiş’te otogar üstündeki nikâh salonunda  Saat 14.30’da toplantı düzenleyecek. Çalışmalarımız hızla devam ediyor.

İlçemizden 3 tane adayımızın olması Ödemiş olarak bizi mutlu etti. Tüm çaba adaylarımızın hepsini meclise gödnderebilmek” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, “Belediye Başkanımız Mahmut Badem, Doğal gaz ve Organize Sanayi bölgesi çalışmaları hız kazandı. Doğalgaz protokolü İzmirgaz ile imzalandı.

Organize sanayi bölgesi ise, Arsa satışlarında talepler arsa sayısından fazla oldu. Alt yapı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. İZKA’dan 1,5 milyon 500 bin lira da Ödemiş Belediyesi karşılayacak.

Milletvekili birinci sıra adayımız Borsa İstanbul başkanlığından ayrılarak aday oldu. İnşallah Bakanlıkta da kendini göreceğiz inşallah. İş adamları ile geniş kapsamlı bir toplantısı olacak.

Medyada yer alan, diğer siyasi partilerle uğraşacak ne hevesimiz ne de vaktimiz yok. Bizim işimiz onlarla uğraşmak değil. Konu başka alanlara çekilmekte.

Çağrı merkezi yakın zamanda tadilat ihalesi başladı. Önümüzdeki aylarda tamamlanması hedeflenmekte.

Altın madeni ile ilgili hep birlikte hareket ettik. Bu konu siyasi bir konu değil. Bölgemizin ortak sorunu. Sizlerle sonuna kadar mücadele ederiz” Dedi.

Ödemiş’in il olması konusundaki imza kampanyasında çevre ilçeler, partiler, sivil toplum kuruluşlarının destek vermesi idi. Bu talepler Genel merkeze ulaştırılacak. Biz listeyi verdiğimizde, Bakın arkamızda kimler var deme hakkına sahip olmalıyız” dedi.

Editör: Haber Merkezi